29 års erfaring​

Vi dækker grundigt af​

Vi gør det enkelt og ukompliceret

Skaller malingen af facaden, eller går du med overvejelser om at pudse facaden op? Så er en sandblæsning den rette løsning. Vi kører blandt andet ud til kunder i Næstved, Vordingborg, Ringsted og Køge, hvor vi udfører sandblæsning af facade på:

  • Huse og villaer
  • Etageejendomme
  • Virksomheder
  • Landejendomme
  • Og mange andre bygninger.

Vi har den rette viden og erfaring til alle opgavetyper

Hos Pepco har vi sandblæst facader i over 29 år og har derfor den fornødne ekspertise til at udføre sandblæsning af facade. Derved har vi en stor viden om de forskellige slags facader og om, hvor modtagelige de er i forbindelse med en sandblæsning.

Vi ved eksempelvis, hvor vigtigt det er, at sandblæsningen på en ældre og smuk etageejendom skal foretages mere nænsomt med et lavere tryk og et finere sandkorn, så facaden ikke lider skade.​

På samme måde kan vi med vores mange års erfaring og ekspertise også vejlede og rådgive vores kunder til den bedste løsning, når facaden skal sandblæses.​

Det betyder, at du som kunde er garanteret en individuel og skræddersyet løsning, så du får lige præcis det resultat, der matcher dine ønsker, din økonomi og facadens behov.

Ved sandblæsning af facade på større etageejendomme kan vi sørge for stillads og eventuel inddækning med presenning således, at fodgængere, bilister og naboejendomme ikke bliver generet af støv og støj.

Kontakt os og få en pris på sandblæsning af facade

Har din ejendom eller bygning brug for en professionel sandblæsning af facade, så kontakt os på telefon 40 30 43 32 eller e-mail paepcke@mail.tele.dk og få et uforpligtende tilbud til en fornuftig pris.

Vi udfører sandblæsning af facade på hele Sjælland, hvoraf mange af vore kunder findes i København, Roskilde, Køge, Ringsted, Slagelse, Næstved, Vordingborg og Nykøbing Falster.​​

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Telefonnummer: 40 30 43 32

E-mail adresse: ​​paepcke@mail.tele.​dk​

Pepco

CVR: 14112804

Adresse & Postnummer